Goede Vaart Someren-Eind

Wilt u graag wonen in Someren-Eind? Wilt u het bouwen van een woning graag samen met anderen doen in een CPO project (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap)? Dan is er de mogelijkheid om u in te schrijven. In Someren-Eind wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd met in totaal circa 74 woningen. De eerste fase van 32 woonkavels wordt binnenkort in ontwikkeling genomen en geheel op basis van collectief particulier opdrachtgeverschap gerealiseerd. Er zijn nog 2 kavels beschikbaar (pdf, 1.440 kB) :

  • 1 starterswoning (rij-tussenwoning)
  • 1 twee-onder-één kap woning (klein) 

Wanneer u belangstelling heeft voor een bouwkavel en mee wilt doen aan het CPO-project, dan kunt u zich nu aanmelden als gegadigde door het invullen van het inschrijfformulier en deze op te sturen naar de CPO-vereniging. Leest u bij het invullen van het inschrijfformulier dit formulier goed door. 

Inschrijven en voorwaarden

  • Om voor een starterskavel in aanmerking te komen moet u voldoen aan de criteria van een starter op de woningmarkt. Vul hiervoor het formulier ‘verklaring starter (pdf, 128 kB) ’ in. Stuur deze tegelijk op met het inschrijfformulier (pdf, 106 kB)  naar Bestuur CPO cpo.degoedevaart@gmail.com
  • Door inschrijving geeft u aan kennis genomen te hebben van de later te ondertekenen deelnemersovereenkomst (pdf, 152 kB) 
  • Door inschrijving geeft u aan dat u op de hoogte bent van de verplichting lid te worden van CPO-vereniging De Goede Vaart. Lees de statuten (pdf, 403 kB)