Gratis Speelochtend gaat door in 2019

Geplaatst op vrijdag 4 januari 2019
Spelen met duplo

Een lekkere bak koffie voor de ouders en kinderen die samen kunnen spelen. Dat is de speelochtend. De laatste weken komen er 3 tot 7 kinderen. Daarmee is de speelochtend een succes en wordt dit initiatief in 2019 met plezier voortgezet.

 

Open inloop

De speelochtend is een open inloop waar je zonder aanmelding naar toe kunt gaan. Gezinnen uit Asten en Someren zijn iedere maandagochtend tussen 9.30 en 12.00 uur welkom in Wijkhuis De Stip aan het Boletenplein 25 in Asten.

 

OuderSupport

De Speelochtend is een initiatief van Onis OuderSupport en gestart als pilot op 1 oktober 2018. OuderSupport biedt ouders een steuntje in de rug daar waar zij dat nodig hebben. Dat kan zijn voor een luisterend oor, voor tips of adviezen bij de opvoeding of hulp bij de organisatie van het huishouden/gezin. De ondersteuning wordt geboden door bevlogen vrijwilligers ondersteund door de coördinator Ellen van Heugten.

 

Wilt u meer informatie over OuderSupport of over de speelochtend? Neem dan contact op met Ellen, via tel. (0493) 441 243 of email: e.vanheugten@oniswelzijn.nl