Mantelzorgers dementie ontmoeten elkaar

Geplaatst op donderdag 16 mei 2019
Twee vrouwen aan een tafel met een kop koffie

In april is in de Ruchte in Someren een zelfhulpgroep voor mantelzorgers van mensen met dementie gestart. Bedoeld voor mensen uit Asten en Someren. Wilt u mensen ontmoeten die, net als u, zorgen voor iemand die dementie heeft? Samen een kopje koffie drinken en ervaringen en tips uitwisselen? Of gewoon even uw hart luchten? Dan is deze zelfhulpgroep iets voor u.

Zelfhulpgroep

Het verzorgen van een zieke naaste en daarmee omgaan, kan veel aandacht en energie vragen. U komt vaak niet aan uzelf toe. Het kan lastig zijn om hierover te praten met mensen in uw omgeving. Sommigen begrijpen misschien niet wat u bedoelt of u wilt er liever niet over praten omdat u hen niet tot last wilt zijn. Het kan echter opluchten om uw zorgen en gevoelens te delen, ervaringen uit te wisselen en tips te krijgen en geven. Praten met mensen in een soortgelijke situatie kan steun bieden.

Datum bijeenkomst

De groep komt bij elkaar op donderdag 27 juni van 15.00 tot 16.30 uur in De Ruchte, Laan ten Roode 71 in Someren. Is de donderdag geen optie voor u, neem dan contact op. Er kan een tweede groep op een andere dag opgezet worden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Neemt u dan contact op met Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost Brabant.

Tel: 040-2118328
E-mail: eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl
www.oniswelzijn.nl
www.zelfhulpnetwerk.nl