Mantelzorgers dementie ontmoeten elkaar

Geplaatst op donderdag 11 april 2019
Koffiekopjes en de handen van twee vrouwen

Wilt u graag mensen ontmoeten die, net als u, zorgen voor iemand die dementie heeft? Samen een kopje koffie drinken en ervaringen en tips uitwisselen? Of gewoon even uw hart luchten? Dan is deelname aan een zelfhulpgroep wellicht iets voor u.

Op donderdag 25 april 2019 start er in De Ruchte in Someren een zelfhulpgroep voor mantelzorgers van mensen met dementie. Deze zelfhulpgroep wordt ondersteund door Onis Steunpunt Mantelzorg en Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant.

Het verzorgen van een zieke naaste en daarmee omgaan, kan veel aandacht en energie vragen. U komt vaak niet aan uzelf toe. Het kan lastig zijn om hierover te praten met mensen in uw omgeving. Sommigen begrijpen misschien niet wat u daadwerkelijk bedoelt, of u wilt er liever niet over praten omdat u hen niet tot last wilt zijn. Het kan echter erg opluchten om uw zorgen en gevoelens te delen, ervaringen uit te wisselen en tips te krijgen en geven. Praten met mensen in een soortgelijke situatie kan steun bieden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Neemt u dan contact op met Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost Brabant.


Tel: 040-2118328
E-mail: eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl
www.oniswelzijn.nl
www.zelfhulpnetwerk.nl