Beweegaanbod voor de 55-plusser gezocht!

Geplaatst op woensdag 25 maart 2020
persoon die golf speelt

Sport en bewegen houdt je fit en vitaal. Het helpt om een goede conditie te behouden, je lichamelijk en mentaal fitter te voelen en verlaagt het ook nog de kans op (chronische) ziektes. Uiteindelijk kun je langer de activiteiten blijven doen die je graag doet.

In de gemeente Someren zijn tal van mogelijkheden. Om het aanbod beter inzichtelijk te maken komt er halverwege 2020 een beweeggids genaamd Leef Actief uit! Het aanbod is speciaal gericht op 55-plussers.

Sport, bewegen en cultuur zijn belangrijk voor een actieve vrijetijdsbesteding, een gezonde leefstijl, je talent (blijven) ontwikkelen) zelfredzaamheid en leefbare dorpen. De gemeente Someren vindt dit belangrijk. Daarom besteden we met het project Leef Someren extra aandacht aan sport, bewegen, gezondheid en cultuur. Ook voor 55-plussers.

Vereniging

Bent u een vereniging of heeft u een cultuur- of sportactiviteit die u graag in deze brochure wilt laten plaatsen, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen vanuit Sport- en Cultuurimpuls. Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Informatie

De complete online brochure en de activiteiten informatie kan medio juni gevonden worden via www.leefsomeren.nl. Tevens worden de Leef Actief beweegbrochures op diverse locaties verspreid binnen de gemeente Someren. In de brochure staan ook de contactgegevens van de verenigingen en de activiteiten vermeld.

Meer weten? Kijk voor meer informatie op www.leefsomeren.nl. Stuur een e-mail naar: info@sportencultuurimpuls.eu of bel met (088) 633 20 30.