Asfaltonderhoud 2023

Jaarlijks voert de gemeente asfaltonderhoud uit. Tijdens deze werkzaamheden worden de slechte plekken uit de weg gehaald en wordt er nieuw asfalt in gedaan. Dit doen we om de wegen in Someren in goede staat te houden.

Wanneer?

De herstelwerkzaamheden vinden vanaf woensdag 31 mei plaats op diverse plaatsen in de gemeente. De werkzaamheden worden met gele borden aangekondigd.

Waar?

De asfaltwerkzaamheden worden op de volgende wegen uitgevoerd: Donksedreef, Eindje-Lungendonk, Hogeweg, Kalkweg, Kraaiendijk, Teunis Spekbaan, Varendonkweg, Witvrouwenbergweg (tussen Provincialeweg en Kanaaldijk Noord), Lambertusstraat (pad richting begraafplaats) en Schouwenweg.

Bewonersbrief

Indien de werkzaamheden bij u in de straat plaatsvinden, brengt de aannemer u vooraf op de hoogte via een bewonersbrief. In die brief staat het telefoonnummer van de uitvoerder vermeld. Bij vragen staat de uitvoerder u graag te woord. Als u verder nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum van de gemeente, telefoon (0493) 494 888.