Asfaltonderhoud wegen

Geplaatst op donderdag 25 maart 2021
 machine die weg repareert

Ieder jaar wordt er in onze gemeente asfaltonderhoud uitgevoerd om de wegen in goede staat te houden. Dit onderhoud bestaat uit het opknappen van kleine stukken van wegen, zoals bijvoorbeeld het dichten van gaten en het vernieuwen van slechte stukken. Deze werkzaamheden kunnen hinder veroorzaken maar zijn doorgaans van korte duur.

De asfalt herstelwerkzaamheden worden op diverse locaties uitgevoerd. De werkzaamheden starten vanaf maandag 29 maart a.s. Door middel van gele borden worden de werkzaamheden aangekondigd.

Locaties werkzaamheden

Op de volgende wegen worden asfaltwerkzaamheden uitgevoerd. Achterweg, , Beliënberkdijk, Van den Eijndelaan, Gezandebaan, Groeneweg, ’t Hoekske, Hogeweg, Kruisbaan, Kuilerstraat, Lage Akkerweg, Ruiter, Smulderslaan, Steegstraat, Vlasstraat, Witvrouwenbergweg (parkeerplaats Diepstekel).

Bewonersbrief

Indien de werkzaamheden bij u in de straat plaatsvinden wordt u vooraf door de aannemer via een bewonersbrief op de hoogte gebracht. In de brief staat het telefoonnummer van de uitvoerder vermeld. Bij vragen staat de uitvoerder u graag te woord. Als u verder nog vragen heeft kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum van de gemeente, tel. (0493) 494 888.