Judith Koppers nieuwe gemeentesecretaris van Someren

Geplaatst op woensdag 31 maart 2021
Judith Koppers

Judith Koppers wordt per 3 mei 2021 de nieuwe gemeentesecretaris van Someren. Zij is de opvolger van Theo van Leeuwen, die met pensioen gaat. Het college van Someren is verheugd met de benoeming van de nieuwe gemeentesecretaris.

Judith Koppers (38 jaar) uit Den Bosch vervult op dit moment de rol van manager voor de teams Communicatie, Veiligheid en het Bestuurssecretariaat bij MijnGemeenteDichtbij, de werkorganisatie voor de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel.

Dilia Blok: “Judith is een energiek persoon, die met haar enthousiasme en visie veel kan betekenen voor ons. Wij hebben haar leren kennen als een inspirerend persoon, die overtuigend en besluitvaardig kan zijn. Daarnaast wil zij graag, samen met anderen, werken aan de doorontwikkeling van de organisatie. We kijken uit naar haar komst.”

Judith Koppers: “Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam binnen de gemeentelijke overheid, waar ik diverse functies heb bekleed. Als echte verbinder en bruggenbouwer word ik blij van integraal samenwerken. Zowel intern als extern met al onze partners. Waarbij het natuurlijk uiteindelijk gaat om de toegevoegde waarde voor inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners.

Ik zie deze functie als gemeentesecretaris van de gemeente Someren als een mooie kans, waar ik met veel enthousiasme en toewijding aan ga starten. Gezamenlijk met de organisatie en het college werken richting een nieuwe toekomst.”