Inloopspreekuur

De burgemeester en wethouders van de gemeente Someren blijven graag met u in gesprek. Of het nu is om even kennis te maken of om onderwerpen te bespreken die u bezighouden of om naar uw ideeën en wensen te luisteren. Zij staan voor u klaar.

Als extra mogelijkheid worden er voortaan inloopspreekuren in de gemeenschapshuizen gehouden. In wisselende samenstelling bezoeken de collegeleden de vier dorpen. Elk inloopspreekuur is bedoeld voor alle inwoners van Someren. Loop gerust binnen voor een gesprek. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig.

DatumTijdstipGemeenschapshuisCollegeleden
Donderdag 16 mei9.30 - 11.00 uurDe VurherdWethouder Louis Swinkels
Wethouder Willem van Doorn
Dinsdag 28 mei17.00 - 18.00 uurDe WeijersBurgemeester Dilia Blok
Wethouder Koert Kusters
Donderdag 13 juni10.00 - 11.00 uurDe EinderWethouder Louis Swinkels
Wethouder Willem van Doorn
Donderdag 27 juni9.00 - 10.30 uurDe BuntWethouder Louis Swinkels
Wethouder Willem van Doorn

 

Tijdens het gesprek worden geen zaken besproken waar een bezwaar-, beroeps- of klachtenprocedure loopt.

Wilt u liever buiten de inloopspreekuren om een persoonlijk gesprek voeren met een wethouder of de burgemeester, dan kan dit natuurlijk ook. U kunt hiervoor een afspraak inplannen via het bestuurssecretariaat: tel. 0493 – 49 48 88 of bs@someren.nl.

Houdt u van wandelen? Dan gaat wethouder Willem van Doorn ook graag voor een persoonlijk gesprek met u op pad. Het bestuurssecretariaat plant graag een wandeling voor u in.

Portefeuilleoverzicht

De collegeleden houden zich ieder met een aantal vaste onderwerpen (portefeuille) bezig. Wilt u een bepaald onderwerp bespreken, dan is het handig om vooraf te kijken met welk collegelid u dit het beste kunt doen. Bij de samenstelling van het college treft u het portefeuilleoverzicht aan. Komt u er niet uit, dan helpt het bestuurssecretariaat u graag verder.