Melding woon- of leefomgeving

De Uitvoeringsdienst Openbare Ruimte Asten-Someren zorgt voor de afhandeling van meldingen in de openbare ruimte in beide gemeenten. De volgende meldingen kunt u online doorgeven: een gat in de bestrating, schade aan speeltoestellen, beschadigde verkeersborden, aangereden kleine dieren of overhangende takken

Neem bij een zeer gevaarlijke situatie contact op met de gemeente Someren, telefoon (0493) 494 888 of gemeente Asten, telefoon (0493) 671 212. 24 uur per dag bereikbaar. Blijf aan de lijn! U krijgt daarna een optie zodat u wordt doorverbonden naar Uitvoeringsdienst Openbare Ruimte Asten-Someren.

Wat nog melden in Someren?

Calamiteiten

Wanneer sprake is van een gevaarlijke situatie, bijvoorbeeld een omgewaaide boom, neem dan telefonisch contact op met de gemeente Someren, telefoon (0493) 494 888 of gemeente Asten, telefoon (0493) 671 212, 24 uur per dag bereikbaar. Blijf aan de lijn! U krijgt daarna een optie zodat u wordt doorverbonden naar Uitvoeringsdienst Openbare Ruimte Asten-Someren.

BuitenBeter app

De BuitenBeter App is een app voor alle smartphones. Deze is gratis te downloaden in de AppStore (Apple) of Playstore (Android).

Met de app kunt u problemen in de openbare ruimte melden bij de gemeente. Er is een mogelijkheid om direct een foto toe te voegen. De app geeft bij de melding direct de exacte locatie aan. De melder kan via de app de status van de melding zien en krijgt een bericht als de melding is afgehandeld. De app werkt in heel Nederland. Op basis van de locatie wordt de melding doorgegeven aan de juiste gemeente.