Voorverkoop abonnementen De Diepsteeckel

Woensdag 1 mei start het nieuwe zwemseizoen van openluchtzwembad De Diepsteeckel. Het zwemseizoen loopt dit jaar tot en met zaterdag 31 augustus. Evenals voorgaande jaren vindt de verkoop van abonnementen plaats voorafgaand aan de opening van het bad. Tijdens de voorverkoop krijgt u € 5 korting per abonnement. Dit kan online van maandag 1 april tot en met dinsdag 30 april of aan de kassa van het zwembad op woensdag 17 april.

 

Abonnement online aanvragen

U kunt van maandag 1 april tot en met dinsdag 30 april 2024 via www.someren.nl/zwembad uw abonnement aanvragen. De betaling verloopt via iDEAL. Uw pasfoto brengt u mee als u uw zwemabonnement komt ophalen tijdens de voorverkoopdag of tijdens het zwemseizoen. Het voorverkooptarief geldt als het abonnement is aangevraagd en betaald vóór woensdag 1 mei. Na deze datum vervalt de korting.

 

Voorverkoop aan de kassa

U kunt aan de kassa van het zwembad onderstaande bon, vergezeld van pasfoto inleveren op de speciale voorverkoopdag. Tevens dient u meteen het abonnement te betalen. Indien u meerdere abonnementen wenst, kunt u thuis een vergelijkbare aanmeldingsbon invullen.

De voorverkoop van de abonnementen vindt plaats op: woensdag 17 april van 18.00 tot 20.00 uur.

 

Afhalen online abonnement

Als u het abonnement online aanvraagt, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk komen ophalen? Kijk voor de openingstijden op www.someren.nl/zwembad. De openingstijden zijn afhankelijk van het weer.Tarieven zwemseizoen 2024

 

Kinderen t/m 3 jaarGratis
Abonnementen volwassenen (vanaf 16 jaar)€ 62,00
Abonnementen kinderen (van 4 t/m 15 jaar)€ 39,50
Tienbadenkaart volwassenen€ 50,00
Tienbadenkaart kinderen (van 4 t/m 15 jaar)€ 42,00
Dagkaarten volwassenen€   5,70
Dagkaarten kinderen (van 4 t/m 15 jaar)€   4,50
Zwemleskaart€ 62,00

 

Aan het einde van het seizoen vervallen alle lopende tienbaden- en zwemleskaarten. Kaarten zijn niet meer geldig in het daarop volgend seizoen.

 

Meer informatie

Alle informatie over het zwembad kunt u vinden op de website www.someren.nl/zwembad.

 

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag van 11.00 tot 16.30/19.00 uur

Dinsdag en donderdag van 11.00 tot 19.00 uur

Zaterdag, zon en feestdagen van 11.00 tot 16.30/19.00 uur

Dit seizoen bestaat zwembad De Diepsteeckel 60 jaar! En dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Tijdens het seizoen wordt een leuke actie aangeboden. Dit doen we graag op een moment dat de temperatuur prettig en aangenaam is. Daarom informeren wij u ± twee weken van tevoren hierover. Wordt vervolgd.