Zwembad de Diepsteeckel

Opening uitgesteld

Het zwemseizoen 2021 van openluchtzwembad De Diepsteeckel loopt afhankelijk van het weer van 1 mei tot en met zondag 5 september 2021. Door het recente koude weer is het water echter nog te koud. Daarom wordt de opening uitgesteld naar een later moment. Via deze pagina en op onze sociale media berichten we hierover.

Logo facebook

Het zwembad is dagelijks van 10.00 tot 17.30 uur als volgt geopend:

Baantjes zwemmen vanaf 13 jaar

 • Dagelijks  van 10.00 uur tot 11.00 uur banen zwemmen
 • Dagelijks  van 11.00 uur tot 12.00 uur banen zwemmen

Pilot baantjes zwemmen vanaf 18 jaar

 • Dit seizoen starten we met een proef om een uur baantjes te zwemmen op dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur

Recreatief zwemmen

 • Dagelijks van 12.30 tot 17.30 uur voor de volgende leeftijden:
  • 8 t/m 12 jaar in bezit van diploma zonder begeleiding
  • 0 t/m 7 jaar onder begeleiding van max. 1 ouder/begeleider vanaf 18 jaar per kind. Zowel ouder/begeleider mag in het water. Er kan voor leeftijdscontrole naar uw ID worden gevraagd. Zorg dat u deze bij u heeft.

Volwassenen dienen buiten het water een afstand van 1,5 meter in acht te nemen. De glijbaan en speeltoestellen zijn alleen toegankelijk voor kinderen tot en met 12 jaar.

Slecht weer 

Bij slecht weer is het zwembad gesloten en kunt u ook niet reserveren.

Vooraf online reserveren en betalen

De kaartverkoop start op deze website rond 29 april, dit is afhankelijk van het weer.

Iedereen die wil gaan zwemmen moet vooraf online reserveren en een toegangskaartje betalen. De QR-code die je na betaling als bijlage (pdf) in je bevestigingsmail ontvangt, is je toegangsbewijs. Deze QR-code wordt aan de kassa gescand via print of telefoon. Een toegangskaartje kost € 2,50 per persoon.

Begeleiders hebben gratis entree, maar registreren zich wel vooraf door online een kaartje van € 0,- te ‘kopen’. De kaartverkoop aan de kassa bij het zwembad is gesloten. Jongeren van 16 jaar en ouder kan naar een ID-bewijs gevraagd worden.

 • Bestelt u meerdere kaartjes in 1 keer dan moet u ook als groep gelijktijdig naar het zwembad komen, anders koopt u losse kaartjes
 • U kunt kaartjes kopen tot 1 minuut voor de beschikbare aanvangstijd
 • Bij goed weer zijn voor recreatief zwemmen verschillende aanvangstijden beschikbaar
 • Voor alle recreatieve kaartjes geldt dat u tot 17.30 uur kunt blijven

Adviezen RIVM

De adviezen van het RIVM blijven we volgen. Zodra er weer versoepeling mogelijk is wordt de openstelling daarop aangepast. Wij houden u op de hoogte via de gemeentepagina,  deze website en social media. Helaas dwingen de coronamaatregelen ons om het zwemseizoen dit jaar anders in te richten. We hopen dat we ondanks deze beperkingen er samen voor iedereen toch nog een spetterende zomer van kunnen maken!

Het zwemseizoen van openluchtzwembad De Diepsteeckel voor 2020 is afgelopen. Wij danken u voor uw bezoek en hopen u in het seizoen 2021 weer te mogen begroeten.

Adres

 • Witvrouwenbergweg 18, 5711 CN Someren
 • Telefoonnummer (0493) 491 963