Zwembad de Diepsteeckel

Logo facebook

Vanaf woensdag 1 juli is het zwembad dagelijks van 10.00 tot 17.30 uur als volgt geopend:

Zwemmen voor volwassenen

  • 10.00-11.00 uur: Volwassenen vanaf 18 jaar
  • 11.00-12.00 uur: Volwassenen vanaf 18 jaar

Recreatief zwemmen tot en met 17 jarigen

  • 12.30-17.30 uur: Recreatief zwemmen t/m 17 jaar

Om de jeugd zoveel mogelijk ruimte te bieden mogen volwassenen niet het water in. Volwassenen moeten nog steeds 1,5 meter afstand houden van anderen (behalve eigen gezin). 

Begeleiding gratis

Als uw kind begeleiding nodig heeft van een volwassene of verzorgende mag deze gratis naar binnen maar niet het water in. De allerkleinste zwemmers kunnen in het peuterbad terecht waar ouders toezicht vanaf de rand kunnen houden.

Slecht weer 

Net als andere jaren komt bij slecht weer het recreatief zwemmen te vervallen.

Vooraf online reserveren en betalen

Iedereen die wil gaan zwemmen moet vooraf online reserveren en een toegangskaartje betalen. De QR-code die je na betaling als bijlage (pdf) in je bevestigingsmail ontvangt, is je toegangsbewijs. Deze QR-code wordt aan de kassa gescand via print of telefoon. Een toegangskaartje kost € 2,50 per persoon.

Begeleiders hebben gratis entree, maar registreren zich wel vooraf door online een kaartje van € 0,- te ‘kopen’. De kaartverkoop aan de kassa bij het zwembad is gesloten. Jongeren van 16 jaar en ouder kan naar een ID-bewijs gevraagd worden.

Uiteraard blijven alle nog geldende beperkende RIVM maatregelen van toepassing. Helaas dwingen de coronamaatregelen ons om het zwemseizoen dit jaar anders in te richten. We hopen dat we ondanks deze beperkingen er samen voor iedereen toch nog een spetterende zomer van kunnen maken!

Adres

  • Witvrouwenbergweg 18, 5711 CN Someren
  • Telefoonnummer (0493) 491 963