Over deze website

Gemeente Someren is verantwoordelijk voor de inhoud op deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u documenten of pagina’s tegen die volgens u onjuiste of verouderde informatie bevatten, dan stellen wij uw reactie op prijs.
De gemeente Someren heeft een e-mailgedragslijn waarin staat beschreven hoe we omgaan met e-mail.
Als iets niet werkt, is er mogelijk een technische storing. Laat het ons weten, dan proberen we het zo snel mogelijk te verhelpen.
Vragen stellen of reageren op deze website kan via e-mail: gemeente@someren.nl.

Toegankelijkheid/webrichtlijnen

Iedereen moet de website van de gemeente Someren gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken. De gemeente Someren werkt er hard aan om te zorgen dat haar websites zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. Hiervoor volgen we de richtlijnen van de overheid.

Rapportages onderzoek

Onderstaande websites van gemeente Someren zijn getoetst door stichting Accessibility op de WCAG 2.1. De definitieve rapportages vindt u hieronder:

Probleem?

Komt u een probleem tegen met de toegankelijkheid van deze website? Geef het door via gemeente@someren.nl. Zet in uw e-mail de link naar de pagina op de website waar u het probleem vond. U krijgt binnen vijf werkdagen van ons een reactie.

Niet tevreden?

Bent u niet tevreden over de oplossing of over hoe we uw vraag of opmerking hebben behandeld? Dan kunt u een klacht indienen.

Privacystatement

In het privacystatement leest u hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Archief website

Bent u op zoek naar informatie die op deze site heeft gestaan, maar die er nu niet meer op staat? Ga dan naar het webarchief. In de grijze balk aan de linkerkant van het scherm kunt u in de kalender de datum aanklikken van welke dag dat u de website wilt bekijken. Onder de kalender kunt u een of meerdere woorden intypen waarop u wilt zoeken.
Het webarchief gaat terug tot 22 december 2016.

Bestanden op someren.nl

Op alle foto's rust copyright. Foto's gebruiken of verspreiden kan alleen met schriftelijke toestemming van de gemeente Someren.
Foto’s zijn gemaakt door gemeente Someren, Liane Manders, Siris en Fotokring Beeldhoek in Asten. Auteursrechten van de foto’s van Fotokring Beeldhoek liggen bij de fotografen Peter Stevens, Ad van Gerwen, Ben Roze, Alphons de Visscher, Harrie Keijsers en Rob Fritsen.

Auteursrecht

Het is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming gemeentelijke informatie zoals geplaatste berichten, logo's, foto’s, beeldmerken, illustraties, video’s, lettertype, opmaak enzovoorts op de website van de gemeente Someren te gebruiken of met een commercieel doel te verspreiden of te kopiëren.